HEB JE EEN VRAAG?

TV-meubel XXL

De klant had het idee om een lang ( bijna 6 meter!) meubel te laten maken bij ons, voor in hun nieuwe appartement. Al pratend in onze showroom werden de eisen zichtbaar. Er moest een Tv op kunnen staan, de cd-speler en een bollamp zoals op 1 van de foto’s op uw site. En die moet uw vrouw uitzoeken voor ons.

Het meubel deels met klepdeuren en wat openvakken. 1 voor de dvd’s en 1 voor een mooi kunstwerk. Oh ja, en ledverlichting zoals in dat meubel in jullie showroom.

Ik liet wat foto’s zien van gerealiseerde projecten. Oh, dat met een zichtbare houtstructuur in donkergrijs is wel heel mooi. En dat tv-meubel wat uit 3 delen bestaat ook. Ik zei: zeker mooi qua vormgeving, maar ook wel handig om het meubel bij u op de 2e etage te krijgen in uw appartement. Een meubel van 6 meter uit 1 stuk komt helaas niet boven.

Wilt u ook samen met ons een maatwerk meubel te creeeren?!? Mail uw wensen dan eens door naar informatie@wilcovanderwal.nl of kom eens een kijkje nemen in onze showroom. Op gepaste afstand uiteraard!

Heeft u ook speciale wensen?
Vraag een offerte op maat aan!

Maatwerk
  • Gratis verzending bij alle aanbiedingen

  • Maatwerk uit eigen werkplaats

  • Persoonlijk contact